Centrum Karosseri og Lakk AS

Karosseriskade

Karosseriskade

Vi er spesialister på karosseriarbeide, tidligere var hele karosseriet framstilt av en og samme stålkvalitet, sammenføyningsmetoden bestod den gang alene i sveising. I dagens høyteknologiske biler kan det være 10 forskjellige høyfaststål i kombinasjon med aluminium i et og samme karosseri. Programmerbare sveiseapparater tilpasset bilmodellenes forskjellige metallkvaliteter, klinking og liming er derfor essensielt for å oppnå korrekt resultat. Samtidig blir ulike typer plast materialer benyttet i større grad, de forskjellige materialene må behandles ulikt for å oppnå riktig kvalitet og holdbarhet. 

Ved strukturell karosseriskade benytter vi Car-O-Liner rettejigg med jiggsett og målsystem tilpasses hver enkelt bilmodell. Vi jobber tett opp mot bilforhandlere og produsenter for å hente korrekt informasjon for hver enkelt bilmodell. De fleste biler vil en eller annen gang bli ripet opp, få steinsprutskader eller bli utsatt for en mindre karosseriskade. Dersom en slik skade ikke blir korrekt reparert, vil det med tiden dannes rust, noe som igjen påvirker bilens struktur, sikkerhet og verdi. Har du skade på din bil? Ta kontakt med oss for en uforpliktende taksering.

Våre eiere

Centrum Karosseri og Lakk eies av flere store norske aktører, dette er med på å gi de ansatte den beste kompetansen til en hver tid, vi arbeider kontinuerlig opp mot den respektive fabrikk for å kunne gi deg som kunde den beste og ikke minst den tryggeste reparasjonen til enhver tid. 

Nardo Bil Ålesund AS
Auto 8-8 Rico AS
Motorforum Ålesund AS
Per Aaland AS