Centrum Karosseri og Lakk AS

LÆR MER OM OSS

Centrum Karosseri og Lakk AS

Centrum består av 29 ansatte fordelt på egen lakk og karosseriavdeling, historien strekker seg tilbake til 2001 ved selskapets oppstart. Med kunden i fokus gjør vi det vi kan for å forenkle prosessen for deg. Vi tilbyr derfor online booking av time hos de fleste forsikringselskap, du kan enkelt reservere tid selv når det måtte passe deg best. Ønsker du å komme i kontakt med oss per telefon eller e-post finner du kontaktinformasjon under. Vi er avtaleverksted med de fleste norske forsikringselskaper og hjelper deg med alt fra taksering, leiebil og reparasjon om uhellet skulle være ute.     

NYE CENTRUM KAROSSERI OG LAKK
Vi er stadig i vekst å ferdigstilte nytt verksted sommeren 2020. Vi ligger nå i Karlvikvegen som en del av Håhjem Næringspark tilhørende nye Ålesund kommune. Bygget er topp moderne med alt det nyeste av teknologi innen lakk og karroseriarbeide. Bygget tilbyr blant annet moderne kundelounge, stor parkering og flere taksthaller. Vi ønsker å effektivisere prosessen for deg som kunde samt tilby bedre og raskere service både for taksering men også under selve reparasjonen.

Sentralbord
Centrum Karosseri og lakk
Tlf.: (+47) 70 17 90 30
E-post: cenbil@cenbil.no

Administrasjon/Økonomi 
Adrian Ingebrigtsen
Tlf: (+47) 901 94 908
E-post: adrian@cenbil.no

Daglig Leder
Idar Stadsnes
Tlf: (+47) 992 61 231
E-post: idar@cenbil.no

Driftsleder
Terje Ingebrigtsen
Tlf: (+47) 907 57 897
E-post: terje@cenbil.no

Våre eiere

Centrum Karosseri og Lakk eies av flere store norske aktører, dette er med på å gi de ansatte den beste kompetansen til en hver tid, vi arbeider kontinuerlig opp mot den respektive fabrikk for å kunne gi deg som kunde den beste og ikke minst den tryggeste reparasjonen til enhver tid. Centrum Karosseri og Lakk er også den eneste godkjente TESLA APPROVED BODY SHOP i Ålesund.